Vrienden van de Zomerschool

De Senioren Zomerschool Plus -waarbij de Plus niet alleen staat voor de leeftijd van de doelgroep, maar ook voor de meerwaarde die wij in de periode van de schoolvakantie bieden- is voor iedereen in Houten toegankelijk. Dat is goed te merken aan het aantal deelnemers, dat jaarlijks stijgt. Gelukkig slaagt de werkgroep -geheel bestaand uit vrijwilligers- er in om jaarlijks een aantrekkelijk activiteitenprogramma te bieden.

Bezoek UtrechtWij willen echter nog een PLUS bieden: mensen die de Zomerschool niet alleen een warm hart toedragen, maar ook financieel een -bescheiden- duit in het zakje willen doen. Deelnemers aan de excursies, workshops en andere activiteiten betalen een deelnemersbijdrage. Daarmee worden de kosten -bijvoorbeeld de entreeprijs, een vergoeding voor een rondleider of een kopje koffie- gedekt. Daarnaast zijn er nog andere kosten: het huren van vergaderruimte, het drukken van het jaarlijkse programmaboekje of het voorbereiden van een activiteit.

Vriend van de Zomerschool
Tot 2011 kon de Senioren Zomerschool de meeste kosten dekken uit de verstrekte subsidies, onder andere afkomstig van de gemeente. Vanaf 2012 echter moeten andere bronnen worden aangeboord. Daarom zijn de 'Vrienden van de Zomerschool' opgezet. Iedereen die de Senioren Zomerschool Houten een warm hart toedraagt en het werk financieel wil ondersteunen, kan zich via een berichtje op de pagina 'Contact' aanmelden.

Doe mee: steun ons werk als Vriend van de Zomerschool.
Dat kan door een bedrag  te storten op onze rekening te storten.

Het IBAN-nummer is: NL12 RABO 0329 8497 94  van St. vanHouten&co onder vermelding van: 'Vrienden van de Zomerschool' te Houten. U bent dan voor dit kalenderjaar 'Vriend van de Zomerschool' en ontvangt het nieuwe programmaboekje voor volgend jaar ALS EERSTE IN DE BUS!

Onze sponsoren

Om iedere zomer weer minimaal 24 activiteiten te kunnen organiseren en de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden, proberen we de 'overhead'-kosten te betalen uit de opbrengst van een gelimiteerd aantal advertenties. Ook donaties zijn van harte welkom.
Onderstaande bedrijven / instellingen dragen de Senioren Zomerschool Houten een warm -financieel- hart toe:
sponsoren 2018GOB