De Senioren Zomerschool Houten is voor iedereen van 50 + (en soms ook daaronder) in Houten toegankelijk. Dat is goed te merken aan het aantal deelnemers, dat jaarlijks stijgt. Gelukkig slaagt de werkgroep -geheel bestaand uit vrijwilligers- er in om jaarlijks een aantrekkelijk activiteitenprogramma te bieden.

Bezoek UtrechtDeelnemers aan de excursies, workshops en andere activiteiten betalen een deelnemersbijdrage. Daarmee worden de kosten -bijvoorbeeld de entreeprijs, een vergoeding voor een rondleider of een kopje koffie- gedekt. Daarnaast zijn er nog andere kosten: het huren van vergaderruimte, het drukken van het jaarlijkse programmaoverzicht of het voorbereiden van een activiteit.

Vriend van de Zomerschool
Tot 2011 kon de Senioren Zomerschool de meeste kosten dekken uit de verstrekte subsidies, onder andere afkomstig van de gemeente. Vanaf 2012 echter moeten andere bronnen worden aangeboord. Daarom zijn de 'Vrienden van de Zomerschool' opgezet. Iedereen die de Senioren Zomerschool Houten een warm hart toedraagt en het werk financieel wil ondersteunen, kan zich via het aanmeldformulier voor activiteiten aanmelden. Dat formulier is beschikbaar als het programma op de site is gezet.

Doe mee: steun ons werk als Vriend van de Zomerschool.
Dat kan door een bedrag  te storten op onze rekening te storten.

Het IBAN-nummer is: NL55 RABO 0123 5632 91  van Stichting vanHouten & Co onder vermelding van: 'Vrienden van de Zomerschool' te Houten. Je bent dan voor een jaar 'Vriend van de Zomerschool' en je hebt de twee eerste dagen van de inschrijvingsperiode voorrang bij inschrijven.